‘Het Erf’ presenteert Belevingstuin

De mooiste tuin van de buurt

Tekst: Steven van der Burg – Fotografie: Aangeleverd

28-05-2019

Ja, ik wil 4x per jaar het
digitale magazine ontvangen

Meld je aan door hieronder jouw e-mailadres op te geven. Dit adres wordt door ons alleen gebruikt om je ons digitale magazine te sturen. Lees hier ons privacybeleid.

Veel plezier met ons magazine

Buiten beleven en dan ook nog een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij? Vanaf september biedt cluster Groen en Doen die mogelijkheid in woonwijk de Draai in Heerhugowaard. Er komt een belevingstuin aan de Madeliefstraat, die een ontmoetingsplek wordt voor mensen uit de wijk. Afgelopen woensdag werd het ontwerp van kunstenares Irene Fortuyn hiervoor gepresenteerd aan de buurt.

De Belevingstuin ‘Het Erf’ gaat ook onderdeel uitmaken van de Heerhugowaardse kunstroute. De gemeente betaalt er aan mee en was in de persoon van wethouder John Does daarom ook aanwezig bij de presentatie.
Naast de belevingstuin krijgt het Erf ook een theehuis en dieren. Daardoor wordt het een attractieve ontmoetingsplaats voor de buurt en een veelzijdige dagactiviteitenlocatie voor de cliënten van cluster Groen en Doen.

Meer lezen? De website van Het Erf is sinds kort live! www.heterf.st-er.nl

Dit mag gehoord worden

We brengen nieuws om de wereld te laten zien wat we doen. Korte berichtjes over wat ons bezighoudt en waar we trots op zijn.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lees ook deze verhalen...