Een nieuwe website voor Esdégé-Reigersdaal

Een spiksplinternieuwe website

Tekst: Titia Geerlink en Bart Breeschoten – Fotografie: Eric Minten

03-04-2019

Ja, ik wil 4x per jaar het
digitale magazine ontvangen

Meld je aan door hieronder jouw e-mailadres op te geven. Dit adres wordt door ons alleen gebruikt om je ons digitale magazine te sturen. Lees hier ons privacybeleid.

Veel plezier met ons magazine

Je leest dit bericht op onze nieuwe website! Hier hebben we moeite gedaan om informatie, verhalen en locaties met elkaar te verbinden en van mooie foto’s te voorzien. Daarmee hopen we je te verleiden tot het lezen van zo’n beetje alles dat op de nieuwe site te vinden is. En dat is heel veel!

Zo vind je natuurlijk ook hier ons complete ondersteuningsaanbod, overzichtelijk ingedeeld. Ook het locatieoverzicht verhuisde mee, maar is onderweg compleet vernieuwd. Elke locatie heeft nu meer nuttige informatie en een zonnige foto. Je kunt de vele locaties nu ook vinden via de algemene zoekfunctie.

Een ‘broertje’ van het locatieoverzicht is de pagina ‘Winkels en meer’. Daar zijn alle producten en diensten van Esdégé-Reigersdaal verzameld die beschikbaar zijn voor iedereen. Ze worden mogelijk gemaakt door onze cliënten!

Via de nieuwe agenda blijf je op de hoogte van de vele evenementen die plaatsvinden door het jaar heen. Weet je evenementen die er nog niet opstaan, geeft het aan ons door alsjeblieft.

Trots zijn we vooral op onze verhalen. Opgetekend uit het leven van onze cliënten en van de verwanten, vrijwilligers en ondersteuners om hen heen. Mooi vormgegeven en voorzien van de prachtigste foto’s: een plezier om te lezen.

Dit mag gehoord worden

We brengen nieuws om de wereld te laten zien wat we doen. Korte berichtjes over wat ons bezighoudt en waar we trots op zijn.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Lees ook deze verhalen...