AC Zuidwijk

Viltproducten, schalen van papier maché, slingers, schilderijen, fotolijstjes, kaartjes van handgeschept papier

Bij AC Zuidwijk maken wij verschillende creatieve producten. Niet alleen het eindproduct, maar ook het ambachtelijke proces staat bij ons centraal. Van wol maken we zelf vilt waarvan we kralen, mooie haarelastieken en sjaals vervaardigen. Van oud papier maken we met behulp van een papierscheprad, nieuwe vellen handgeschept papier. Daar binden mooie en boekjes van. Versnipperde oude documenten worden tot papier maché gemaakt, voor het vervaardigen van schalen, die we later nog decoreren met verf of papier. We maken ook slingers. Hier is alles bij mogelijk. Letters, cijfers, verschillende figuren: of alle drie… Bij ons kun je een heel persoonlijke verjaardagslinger samenstellen!

Contactgegevens

Adres:

Catharina van Rennes Erf 12
1705 LD  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 576 45 00

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 15:30 uur

Extra informatie

Dienst(en):

Cadeauwinkel
Onderdeel van cluster:

Helios

Meer bijzondere locaties vinden? Kijk dan op de website ‘Bijzonder leuke plekken‘ en bekijk een overzicht van de mooiste locaties van verschillende organisaties.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...