Boerderijwinkel De Klompenhoeve

Geitenkaas, zuivel, groenten, fruit, bloemen, biologische producten cadeaurtikelen

In onze boerderijwinkel verkopen wij heerlijke producten, waaronder echte ‘Egmondse bollen’ (verse kaas in olie) en diverse zuivelproducten gemaakt van de melk van onze geiten. Al onze producten zijn voorzien van het EKO of B-D keurmerk. Daardoor ben je verzekerd van een echt biologisch product. Kom genieten van alles wat onze geiten ons geven! Behalve zuivelproducten en biologisch geitenvlees zijn in onze boerderijwinkel ook verse groenten en fruit uit onze moestuin te koop, naast biologische wijn en jam. Wij leveren ook aan natuurvoedingswinkels in Nederland en België en supermarktketen Deen. Ook voor cadeau artikelen kun je bij ons terecht, ze zijn vervaardigd door cliënten van De Klompenhoeve en de Springplank en er zijn leuke fairtrade cadeautjes. Kijken bij onze geiten en de andere dieren kan natuurlijk ook!

Contactgegevens

Adres:

Hoeverweg 7
1934 PK  Egmond a/d Hoef

Telefoon:

072 – 506 35 13

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur

Extra informatie

Dienst(en):

Boerderij
Onderdeel van cluster:

De Klompenhoeve

Meer bijzondere locaties vinden? Kijk dan op de website ‘Bijzonder leuke plekken‘ en bekijk een overzicht van de mooiste locaties van verschillende organisaties.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...
Portret Kirsten Wolf op een brug in een park

Kirsten Wolf; jobcoach

Na negen jaar intercedente te zijn geweest dacht Kirsten Wolf: commercie, niks voor mij. Het leek nooit genoeg in haar werk. Dus zat ze even thuis, ‘af te zijn’. Daar
lees meer...
Astrid en Susanne

De #TROTS van Susanne en Astrid

“Astrid heeft het het afgelopen jaar niet altijd makkelijk gehad”, schrijft vrijwilligster Susanne Hamans. “Ik ben hartstikke #TROTS op haar. In 2013 ben ik vrijwilligster geworden van Astrid de Graaff.
lees meer...