Boerderijwinkel De Klompenhoeve

Geitenkaas, zuivel, groenten, fruit, bloemen, biologische producten cadeaurtikelen

In onze boerderijwinkel verkopen wij heerlijke producten, waaronder echte ‘Egmondse bollen’ (verse kaas in olie) en diverse zuivelproducten gemaakt van de melk van onze geiten. Al onze producten zijn voorzien van het EKO of B-D keurmerk. Daardoor ben je verzekerd van een echt biologisch product. Kom genieten van alles wat onze geiten ons geven! Behalve zuivelproducten en biologisch geitenvlees zijn in onze boerderijwinkel ook verse groenten en fruit uit onze moestuin te koop, naast biologische wijn en jam. Wij leveren ook aan natuurvoedingswinkels in Nederland en België en supermarktketen Deen. Ook voor cadeau artikelen kun je bij ons terecht, ze zijn vervaardigd door cliënten van De Klompenhoeve en de Springplank en er zijn leuke fairtrade cadeautjes. Kijken bij onze geiten en de andere dieren kan natuurlijk ook!

Contactgegevens

Adres:

Hoeverweg 7
1934 PK  Egmond a/d Hoef

Telefoon:

072 – 506 35 13

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur

Extra informatie

Dienst(en):

Boerderij
Onderdeel van cluster:

De Klompenhoeve

Meer bijzondere locaties vinden? Kijk dan op de website ‘Bijzonder leuke plekken‘ en bekijk een overzicht van de mooiste locaties van verschillende organisaties.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...