De Vonder

Cadeauartikelen, relatiegeschenken & kerstpakketten

Bij de Vonder doen we ons uiterste best de leukste cadeaus te maken. Verjaardagscadeautjes, relatiegeschenken, kraamcadeautjes… Er is van alles te vinden, steeds weer wat nieuws. En alle producten worden met de hand gemaakt. Bij de Vonder werken we met verschillende materialen, zoals papier en textiel. Ook is er een houtafdeling, een keramiekafdeling en worden er kaarsen gemaakt. Alle deze producten worden verkocht in onze cadeauwinkel. We kijken goed om ons heen om steeds weer nieuwe ideeën op te doen We gaan met trends mee, gebruiken nieuwe technieken of gaan over op andere dessins. Uiteraard houden we ook rekening met speciale tijden als kerstmis en de verschillende seizoenen. Bij De Vonder vind je voor elke gelegenheid een cadeautje!

Contactgegevens

Adres:

van Foreeststraat 35
1701 BA  Heerhugowaard

Telefoon:

072 – 571 40 27

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 9:00 tot 15:00 uur.
Tussen 12:30 en 13:00 uur is de kadoshop gesloten.

Extra informatie

Dienst(en):

Cadeauwinkel
Onderdeel van cluster:

KAS

Meer bijzondere locaties vinden? Kijk dan op de website ‘Bijzonder leuke plekken‘ en bekijk een overzicht van de mooiste locaties van verschillende organisaties.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...