De Speelbank

Inleverpunt voor nieuw en gebruikt (compleet) speelgoed

Aan de Berkenweg wordt hard gewerkt voor De Speelbank! Cliënten nemen het speelgoed aan, controleren en herstellen het en maken het schoon. Daarna wordt het gesorteerd. Ook stellen zij cadeaupakketten samen. Het speelgoed wordt gedoneerd aan kinderen van 0 tot 13 jaar, waarvan de ouders gebruik maken van de voedselbank Kop van Noord. De aangemelde kinderen krijgen op Sinterklaas en voor hun verjaardag een cadeaupakket.

Contactgegevens

Adres:

Berkenweg 2
1741 VA  Schagen

Telefoon:

0224 – 21 21 72

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 16:00 uur

Extra informatie

Dienst(en):

Inleverpunt
Onderdeel van cluster:

Skager AC

Meer bijzondere locaties vinden? Kijk dan op de website ‘Bijzonder leuke plekken‘ en bekijk een overzicht van de mooiste locaties van verschillende organisaties.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Astrid en Susanne

De #TROTS van Susanne en Astrid

“Astrid heeft het het afgelopen jaar niet altijd makkelijk gehad”, schrijft vrijwilligster Susanne Hamans. “Ik ben hartstikke #TROTS op haar. In 2013 ben ik vrijwilligster geworden van Astrid de Graaff.
lees meer...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...
Interieur van het Idee-atelier

Idee-atelier

Op zoek naar iets unieks? Creatieve producten van glas, een mooie tas, een shawl? Zoek je een wenskaart die met veel zorg en aandacht gemaakt is? Of ben je op
lees meer...