Fietsenwerkplaats ’t Freem

Zo-goed-als-nieuw fietsen

Herenfietsen, damesrijwielen, sportieve- of degelijke stadsfietsen: voor een fiets moet je bij Fietsenwerkplaats Het Freem zijn. De fietsenmakers van WIO verrichten met oude fietsen een wonder. De gemeente Hoorn levert alle fietsen en wrakken die bij de gemeente in het depot blijven staan. De fietsen worden geselecteerd op bruikbaarheid. De fietsenmakers demonteren de wrakken en slaan de nog bruikbare onderdelen op voor hergebruik. Het restant wordt als schroot verkocht. De overige fietsen worden gerepareerd – waar mogelijk met behulp van gebruikte onderdelen – en netjes opgepoetst. Daarna zijn de fietsen klaar voor verkoop. Er is inmiddels een uitgebreid assortiment opgebouwd. Er zit vast een geschikte fiets voor je bij!

Contactgegevens

Adres:

Oude Veiling 1
1689 AD  Zwaag

Telefoon:

0229 – 29 61 03

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 15:00 uur

Extra informatie

Dienst(en):

Werkplaats
Onderdeel van cluster:

W&DWF

Cluster website:

Meer bijzondere locaties vinden? Kijk dan op de website ‘Bijzonder leuke plekken‘ en bekijk een overzicht van de mooiste locaties van verschillende organisaties.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Ambulante ondersteuning – De Waaier

Zijn rechterhand rust soepel op de computermuis terwijl zijn linker gekromd het naastgelegen toetsenbord bewerkt. Uit de speakers dendert bombastische, van oorlogsgeluiden doordrenkte muziek. Op het beeldscherm, waar geallieerden de
lees meer...