Theatergroep Eenhoorn Alkmaar

Voorstellingen, workshops op maat

Theatergroep Eenhoorn schoolt acteurs in de diverse theaterdisciplines, zoals straattheater. Met de daar verworven ervaringen maken ze hoogwaardige eigen theaterproducties. De voorstellingen worden gespeeld in diverse theaters in Noord Holland.

Theatergroep Eenhoorn geeft ook workshops binnen zorginstellingen. Om te laten zien dat het fijn is in de spotlights te staan, om je theatrale vaardigheden boven water te krijgen en als middel voor teambuilding.

Ook geven wij voorstellingen voor het mbo en vmbo-onderwijs. De workshops worden gegeven door de artistiek leider en acteurbegeleiders, samen met de acteurs van Eenhoorn. De deelnemers aan de workshop worden uitgedaagd om samen met de acteurs improvisatieopdrachten uit te voeren.

Theatergroep Eenhoorn wil laten zien dat iedereen getalenteerd is en dat je dáármee succes bereikt.

Contactgegevens

Adres:

Artiance – Centrum voor de Kunsten, Canadaplein 3
1811 KE  Alkmaar

Telefoon:

06 – 22 66 89 19

Openingstijden:

Maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 tot 16:00 uur

Extra informatie

Dienst(en):

Theater
Onderdeel van cluster:

DAC 6

Meer bijzondere locaties vinden? Kijk dan op de website ‘Bijzonder leuke plekken‘ en bekijk een overzicht van de mooiste locaties van verschillende organisaties.

Locatiegegevens aanpassen?

Vertel ons alsjeblieft wat er ontbreekt of niet (meer) klopt!

Lees ook deze verhalen...

Interieur van het Idee-atelier

Idee-atelier

Op zoek naar iets unieks? Creatieve producten van glas, een mooie tas, een shawl? Zoek je een wenskaart die met veel zorg en aandacht gemaakt is? Of ben je op
lees meer...
Jordy in de garage van het racingteam

Thuisondersteuning

Jordy Sennhenn en Mira Meihuizen. Cliënt en medewerker. Dat op zich is niet zo spannend. Het idee was ze te interviewen over de foto-expositie die ze samen hadden ingericht. Mira
lees meer...