Esdégé-Reigersdaal gebruikt ZIVVER voor het veilig versturen van vertrouwelijke informatie

Door ZIVVER te gebruiken beschermen we de privacy van onze cliënten en medewerkers. We voorkomen zo dat vertrouwelijke informatie in verkeerde handen valt en alleen die ontvangers bereikt waarvoor de informatie bedoeld is.

Hoe open je een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Heb je een e-mail ontvangen van Esdégé-Reigersdaal via ZIVVER? Dan open je dit bericht door op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’ te klikken. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van ZIVVER. Hier moet je een toegangscode of sms-code invoeren.

Bericht openen met een toegangscode
Je hebt een beveiligd bericht ontvangen. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het bericht kunt lezen. De afzender heeft daarom een toegangscode aan je doorgegeven, via de post, telefonisch of persoonlijk. Klik op de knop “Open bericht” en vul deze toegangscode in. Nu kun je het bericht lezen. Heb je geen toegangscode ontvangen? Neem dan contact op met de afzender.

 

Bericht openen met een sms-code
Je hebt een bericht ontvangen dat is beveiligd met een SMS-code. Degene die je het bericht stuurt, wil zeker weten dat alleen jij het kunt lezen. Klik op ‘Open bericht'. In het volgende scherm staan de eerste en laatste cijfers van het ingestelde 06-nummer. Als dat niet jouw 06-nummer is, dan kun je nu geen SMS-code ontvangen en het bericht dus niet openen. Je kunt dit de afzender laten weten door te klikken op de link "Stel afzender op de hoogte". Klopt het nummer wel dan klik je op de knop "stuur mij de code". De 6 cijfers die je dan op je telefoon ontvangt vul je in op het scherm. De knop "bericht ontsleutelen" opent vervolgens het bericht en kun je het lezen.

 

Wil je reageren op een e-mailbericht dat via ZIVVER is verstuurd?
Je leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina. Als je op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze pagina. Klik op de knop “Beantwoorden”. Je kunt dan in het antwoordveld direct je reactie typen. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen met de paperclip-knop. Je verzendt de reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer de ontvanger hierop reageert, ontvang je weer een notificatie per e-mail.

Hoe stuur je privacygevoelige informatie naar ons toe?
In de contactgegevens van locaties en afdelingen op de website kun je de link 'Start veilig bericht' tegenkomen. Klik daarop om een veilig bericht naar de betreffende afdeling te sturen. Je zult eerst worden gevraagd om je e-mailadres. Zivver stuurt dan naar dat adres een e-mail. In die email staat een link waarmee je een nieuw beveiligd bericht kunt opstellen en bijlagen kunt toevoegen.

Kun je geen 'Start veilig bericht' link vinden, dan kun je ook contact opnemen met de betreffende afdeling en vragen of ze jou een Zivver bericht willen sturen. Als antwoord op dat bericht kun je dan jouw informatie veilig naar ons toe sturen.

Vragen over Zivver?
Heb je vragen over ZIVVER? Neem dan contact op met ZIVVER via: support@zivver.com. Meer weten? https://www.zivver.nl.